ONZE PRAKTIJK

Onze praktijk

Chinese Praktijk Beifang

De Chinese Praktijk Beifang is door Chinese geneesheer Q. Sun opgericht. De Heer Sun heeft zijn opleiding in de Traditionele Chinese Medicijnen (TCM) in China genoten.

Nadat hij zich in Nederland heeft gevestigd, heeft de praktijk de laatste jaren een zeer snelle ontwikkeling doorgemaakt. De praktijk heeft een drukke agenda, dagelijks komen er nog veel nieuwe patiënten bij. Veel mensen hebben baat bij de behandelingen die de heer Sun bij hen toepast.

Het succes is vooral te danken aan de bijzondere resultaten die hij behaalt bij de behandelingen van, verlammingen, Parkinson, hoge bloeddruk, huidziektes, suikerziekte, epilepsie, angst en reuma, depressiviteit en vele andere complicaties die moeilijk door de westerse geneeswijze te behandelen zijn, of vaak niet door middel van diagnoses werden herkend.

Een goede gezondheid is voor de meeste mensen het belangrijkste in hun leven. Helaas valt het lang niet mee om gezond te blijven. De verleiding van te veel eten, snoepen, roken en drinken liggen dagelijks op de loer. Ook de grote druk van werk en/of gezin kan ervoor zorgen dat de gezondheid uit balans raakt. Chinese praktijk Beifang beschikt over een grote kennis en ervaring om talloze gezondheidsklachten te analyseren en succesvol te bestrijden.

In Nederland zijn mensen vaak vermoeid, Deze vermoeidheid gaat vaak gepaard met koude handen en voeten, maagklachten, hoge bloeddruk, hartklachten, afnemende behoefte tot geslachtsgemeenschap etc. Hiervoor wordt door de Chinese praktijk Beifang een nieuwe behandelingsmethode toegepast. Wij nodigen u uit voor een bezoek aan onze kliniek.