COSMETISCHE ACUPUNCTUUR

Onze geneeswijze

 

Cosmetische acupunctuur is een effectieve, niet chirurgische behandeling om de verschijnselen van de beginnende ouderdom te verminderen.

Deze vorm van acupunctuur werd al gebruikt in de periode van het Chinese rijk tijdens de Sung Dynastie en was voorbehouden aan hofdames en concubines van de keizer. Het raakte in de middeleeuwen in onbruik omdat het keizerrijk in verval raakte. Gebaseerd op eeuwenoude technieken en verder ontwikkeld door o.a. twee bekende acupuncturisten Virginia Doran en Dr. Ping Zhang, worden veel modellen en beroemdheden in New Yorkse praktijken behandeld.

Cosmetische acupunctuur is een combinatie van facelift technieken en de klassieke acupunctuur. Het is een subtiele verjonging die het gelaat jaren laat verjongen op een veilige en natuurlijke manier, de bloedcirculatie wordt gestimuleerd en collageen aangemaakt. Het verouderingsproces wordt tegengegaan en u zult er na een behandelserie een gezonde uitstraling in het gelaat zien terwijl uw eigen gezichtsexpressie behouden blijft.

Door het vergroten van de innerlijke vitaliteit, komt de innerlijke schoonheid ook naar buiten.