ACUPUNCTUUR

Onze geneeswijze

Bij een verstoorde energiebalans kan de harmonie worden hersteld door acupunctuurnaalden in te brengen op exact bepaalde punten.

Van deze punten zijn er meer dan 800 op het menselijk lichaam aan te wijzen. Elk van deze punten heeft een specifieke functie en staat in contact met een van de organen.

De naald wordt snel en pijnloos ingebracht. Zodra de naalden zijn ingebracht worden verscheidene technieken toegepast, hetzij om de qi te kalmeren en te verspreiden, hetzij om de qi aan te vullen en te activeren.

Acupunctuur werkt door in het zenuwstelsel pijnreceptoren te blokkeren en de productie van endorfine te stimuleren en de bloedsomloop te bevorderen. Deze methode wordt nu algemeen erkend als een effectieve manier om pijn te verlichten.

Acupunctuur is een oude Chinese methode die nu alom in de westerse wereld bij een groot aantal ziektes wordt toegepast.

Zuurstoftoename in hersenen en hart

accu 08

 

De Chinese geneesheer Q. Sun heeft na vele jaren klinische ervaring deze methode ontwikkeld. Waar de westerse geneeskunde geen oplossing heeft voor uw klachten, heeft de Chinese traditionele geneeswijze een antwoord gevonden. Via deze methode zullen uw klachten snel afnemen.

Deze behandeling kan worden toegepast bij Stress, vermoeidheid, duizeligheid, slapeloosheid, suikerziekte, hoge bloeddruk, koude handen en voeten, pijn aan de ledematen, etc. Een ware doorbraak binnen de acupunctuur